Scrapbooking

Challenge me?

Lately I’ve been feeling that my layouts are so…boring! I’m having a lot of fun making them, but flipping through my albums is just..blah. Boring. I love looking through other people’s albums and reading stories about their kids and their lives, while I just take a photo of Bobby, put some paper and embellishments around it, and call it a day. Blaaah.

I guess part of this stems from the fact that my life itself is pretty eventless. It might sound exciting that I’ve moved to the U.S. and everything, but I am pretty much housebound with clinical depression and spend my days scrapbooking, watching tv, and playing with Bobby. Gaahk.

I’ll stop this post before it gets too pathetic, lol. I’m just feeling sorry for myself because JK is out at the pool hall celebrating his and Andre’s birthday, and I’m stuck at home with the flu. *woe is me*

Anyhoo, I was wondering if anyone wanted to give me a scrapbooking challenge – that is, what I should scrap about. Because I really want to scrapbook something this weekend and I want to finally put something interesting in my album.

/end whining

Oki, here is one of my layouts for Mosh Posh this month. Yes, we call Bobby Scabbers. And JK calls me Scabbers. And I call him Scabbers. :D

Scabbers

I just loooovelovelove the new Fancy Pants stamps!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kine March 11, 2007 at 2:04 am

  Gasworks park!! Ta med deg Bobby dit, masse plass for han å løpe på… og ta noen kule bilder av de heslige byggene. Jeg digga alle de litt snodige byggene og plassene I Seattle, men da jeg var der var jeg ingen scrapbooker, og bildene ble litt så som så. Eller hva med alle de avsindige karusellhestene rundt om i byen?

 • Reply Ingunn March 11, 2007 at 2:12 am

  Oooh, takk for tipset – den parken hadde jeg ikke hørt om engang! Tid for industriell-Bobs! :D

 • Reply Ania March 11, 2007 at 4:00 am

  Inguuuuuunn!! Sleng deg på ukens scrapjack! :D Og hallo? Er det rundt bildet FP stempel? Fra hvilken pakke? *drooool*

 • Reply Anette S March 11, 2007 at 9:09 am

  Å nei, ikke si at det er FP-stempel slik som Ania lurer på ‘a! Det må være noe jeg ikke kan få tak i! Ellers bare må jeg ha sånn… Jeg anbefaler å se gjennom gamle effer dares for å finne gode temaer! Masse inspirerende (og terapautisk) der! Håper du føler deg bedre snart! Jeg synes du lager fantastiske LOer, Ingunn! Men det er jo tross alt for deg du skal lage de, så jeg håper du snart finner supermojo så fort som mulig!

 • Reply lena March 11, 2007 at 12:55 pm

  Ingunn, du er jo en utrooooolig stor inspirasjonskilde – ivertfall for meg!
  Men vi har vel alle tider vi ser på LO’ene våre …og bare….What the heck!
  Men jeg syntes du lager så mye bra! Og imponerende at du ligger og scrapper!!!! WOW!
  Kan du ikke scrappe litt Twin Peaks tema igjen :)?
  Håper du føler deg bedre snart.
  Klem!

 • Leave a Reply