Scrapbooking

Never mind me…

…this is just a sneaky post to see how my blog will work in the new blog feed over at the fabulous Minneriket :D

0726.jpg

Since I just finished a layout, I’ll throw it in here for good measure. I can’t really take any credit for it though, since I did something very unlike me and completely scraplifted someone elses layout: Elsie by Jamie Waters. I just fell for this layout and couldn’t bear to change any part of it, so I copied it, right down to the digital paper! Can’t help my wonky handwriting though, bleh. Anyway, it will be the opening page of the UCSB album; the photo was taken at a goodbye-party a couple of days before we left for California.

Right, now I’m off to see if this feed-thing worked. And hopefully to sleep at some point :P

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply toya March 20, 2007 at 6:24 am

  you have such a beautiful blog,, love your layout

 • Reply Linn (Pucca) March 21, 2007 at 4:06 am

  Næmen, så søt LO – og så søtt bilde!!

  My so-called life digget jeg rått! Men leeeenge siden jeg har sett serien ja, sikkert ikke helt det samme å se den i dag. Men mimring er gøy.

  Ang det å være treg, så må jeg si jeg kjenner meg litt igjen. Etter to år i leiligheten vår begynner vi nå endelig å få bilder på veggene. Hentet tre fotografier på store lerret i går, og de var dødsfine. Håper ikke det tar altfor lang tid å få dem opp på veggen, da…

  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

 • Reply ceggo March 21, 2007 at 7:20 am

  Den er skikkelig nydelig LO’en. Kjempefin.
  Skjønner godt at du måtte lifte den. Men det er da litt smultringunn over den alikevel synes jeg da, men det er sikkert derfor den fallt sånn i smak. Fordi det er din stil! Okei, nå er det sikkert en veldig logisk forklaring til UCSB-album, men jeg lurer da alikevel på hva det står for.(har noen idèr på de forskjellige bokstavene, men ikke sammenhengen.) Kanskje det står i “think in albums”-posten din? Iler ned for å sjekke! Ha en god dag / natt / hva det nå er hos deg nå!

 • Reply ceggo March 21, 2007 at 3:13 pm

  Ser ikke noe bilde på feasts on scrap- når den vises oppdatert på Minneriket? Det skulle du hatt

 • Reply Cflattop March 22, 2007 at 1:52 pm

  love your new page!! great lift!!!

 • Reply lena March 23, 2007 at 3:31 am

  wow – for en nydelig LO
  Altså fordi om man lifter – er det jo ens egen :)
  Men du? hva slags ark har du brukt?
  Eller forsto jeg det riktig at hele LO’en var digital…?

 • Reply Ingunn March 23, 2007 at 1:43 pm

  Ceggo: UCSB står for University of California Santa Barbara, så albumet er fra det året JK og jeg tok der!

  Lena: det er digitale mønsterark fra Rhonna Farrer som jeg printet ut og brukte som vanlige ark – jeg tror jeg skal gjøre det oftere, jeg har jo masse digitale ark fra min mørke fortid som digiscrapper :D

 • Reply lena March 24, 2007 at 7:29 am

  wow – hva skriver du det ut på da? Vanlig papir?

 • Reply Ingunn March 24, 2007 at 7:43 am

  Jupp, skrev ut på vanlig printerpapir :D

 • Reply Catrine March 25, 2007 at 11:57 am

  Nydelig layout! Så flotte farger og så kult med digitale mønsterark!
  Enda et punkt på lista over ting jeg må teste. ;)

 • Reply Vibeke Spigseth April 2, 2007 at 12:19 am

  Hei på deg!

  Denne bloggen din er utrolig bra! Måtte inn å “snoke” litt etter anbefalinger fra Pucca! :-) Digger Layoutene dine, og bildene dine og selvsagt alle de andre kule papirprosjektene dine! Forresten høres det så kult ut å bo i USA at jeg tror jeg snart må komme etter!!!!!!!! LOL! Vel,- Håper du har en GOD PÅSKE – her bærer det til fjells om noen dager i ekte norsk ånd……jeg håper jeg slipper unna med appelsin og kvikk-lunsj….er ikke noe særlig “RACER” på langrennski…….!

  Vel, vel! Håper du snart tar turen over dammen igjen – hadde vært moro å se deg snart!

  Klem, Vibeke

 • Leave a Reply