Scrapbooking

Scrapbooking withdrawal

Sorry for being AWOL, but with my parents and grandma visiting, there was not much time for surfing, blogging or even (gasp!) scrapping! They left yesterday, so now I can finally do something about my scrapbook withdrawal symptoms. This weekend I swear I saw a Quickutz crawling across my ceiling… :D

We had a great time with my family though, and it is really quiet without them here…but my parents are coming over for Christmas, so I have something to look forward to. You don’t realize how much you miss someone until they’re about to leave again.

Anyhoo, on to scrapping matters. I haven’t dared to start making our wedding album yet; I keep thinking I should wait until I’m a better scrapbooker – but if I keep thinking that, I’ll never get started! Meh. So when I saw this gorgeous album in the latest issue of Scrapbooks Etc (that magazine just keeps getting better and better!), I decided that I should get my ass in gear and get scrapping. Ok, so I haven’t actually started yet, but at least I’m planning stuff – that’s a big step for a procrastinator like me!

weddingalbum.jpg

I want to use Melissa Chapman’s album as my inspiration (clean pages and the same-ish design throughout the book), but I will use this sweet 12×6 album by EK Success and matching papers (not sure what papers I’m going to use, but the ones under the album (from American Crafts and SEI) look pretty good.

12×6

Oki, off to scrap now – I have some assignments to get started on before the new Mosh Posh kit arrives – the sneak peak is up, this is going to be a gorgeous one!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Catrine April 11, 2007 at 1:11 pm

  Så koselig med besøk, men jeg skjønner hva du mener – det blir alltid litt tomt når de er reist. Hehe, nå skal det vel noe til at det blir tomt her hos meg, men likevel. :P
  Så koselig at de kommer tilbake og feirer jul med dere! Kjekt å ha noe å glede seg til!
  Gleder meg til å se bryllupsLO’er! Så flott album og spennende format du har valgt!

 • Reply Anette S April 11, 2007 at 1:53 pm

  Du vet, du.. det er ikke så lenge til jul heller ;) Jeg støtter dine planer for bryllupsalbum fult og helt! Det kommer til å bli nydelig! Godt å ha deg tilbake i bloggeverden!

 • Reply Camilla Gjerde April 11, 2007 at 2:20 pm

  Så bra at dere har hatt det kjekt, og at de kommer tilbake til jula, da har dere noe å se frem til! Albumet var kjempefint, blir nok flott i det formatet- kjempegøy å scrappe! Gleder meg til å se hvordan det blir. Veldig bra at du satser på gjennomgående tema og design, det blir en annen helhet da. Det er sikkert vanskelig, men er det noen som får det til, så er det du; du har en helt egen smultringunn-stil! Lykke til :)

 • Reply Ania April 11, 2007 at 3:18 pm

  MInialbumet så lekkert ut og med de foreløpige arksamplene dine sier jeg bare: go for it!! Jeg synes gjennomførte album med matchende ark +++ er såå lekkert, men klarer jeg det selv? niks :( Vel, sjeldent. Sukk. Men det er idealet! :P Tiden går fort – snart er det jul – den kommer før jeg får sukk for meg – det er jeg dønn overbevist om!! :p

 • Reply Kathrine April 12, 2007 at 9:51 am

  ÅÅ – du må ikke si sånn om å nøle med å begynne med bryllupsalbumet, for jeg er litt der at jeg lurer litt på om jeg egentlig angrer litt på noe av det jeg har gjort med våre bilder :P Men kanskje kommer det alltid til å være sånn etter som smak og evner etc utvikler seg. Jeg innbiller iallfall meg selv det. Jeg er forresten sikker på at ditt blir nydelig!

  Koselig med besøk da! Jeg skjønner godt at du savner familien din.

 • Reply lena April 13, 2007 at 3:02 am

  WOW Ingunn – gleder meg til å se dette albummet i gang altså!!
  Kan se for meg at det blir nyyyyyydelig!!!
  (tror jeg må kjøpe scrapbook etc idag – knis

 • Reply Ingunn April 13, 2007 at 5:25 pm

  Kathrine, de bryllupslayoutene dine er noen av mine all-time yndlingser!!

 • Leave a Reply