Me, Scrapbooking

Enough about you…

…let’s talk about meeeee! Heh. I’ve decided to finally make a real “Book of Me” (aka BOM :D), which is basically just an excuse for me to play with my layouts. This first one is an extract of The Gospel According to Shug from The Temple of My Familiar by Alice Walker, my all-time favourite book. I think this is the first layout I’ve made without a photo, but it will not be my last I tells ya! The paper I used is a digital one by Rhonna Farrer (printed on thick paper from a page protector). And yes, in real life it is easier to read the text…

0736sml.jpg

I was planning on babbling on for a while here, but my head is killing me and I think I just have to step away from the computer. Speaking of (lack of) health, the vegan freaks did a really good podcast on health that I finally got to listen to yesterday. I love listening to podcasts when I scrap, if you want to try it out you should go here and download it! The show was very inspiring as I have steadily been gaining weight the last two years. Evil vegan cookies!! *shakes fist*

Oh, I forgot to tell you about the amazing concert we went to before my parents came – Thomas Dybdahl, Willy Mason, and Sondre Lerche, all in one night! The music was amazing, and since we were allowed to bring our SLR, I actually got some decent concert photos for once! If you’re not Norwegian and don’t know who Thomas Dybdahl is, you can go to Cherbonsy’s live music blog and have a listen (and my, what a cool photo he has :D).

sondre.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Linn April 13, 2007 at 9:46 pm

  Skulle gjerne vært på den konserten, gitt! Har vært på noen med Thomas Dybdahl, og han har så UTROLIG bra stemme…. Sukk.
  BOM er et bra prosjekt, det blir spennende å følge med på. Innimellom er det ganske gøy å scrappe uten bilder også. Den LOen din var bare utrolig lekker og behagelig å hvile øyet på.

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!! Godt å se deg “back in business” når det gjelder blogging og scrapping.

 • Reply Catrine April 13, 2007 at 11:50 pm

  Utrolig lekker BOM side du har laget! Nydelige farger og god og se på!
  Ønsker deg en strålende helg! :)

 • Reply Kine April 14, 2007 at 12:00 am

  Så nyyydelig layout!! Ordentlig vakker. Ha en flott helg!

 • Reply Åshild April 14, 2007 at 12:56 am

  Hvorfor i all verden har jeg ikke oppdaget denne bloggen før nå?? Tusen takk for bøttevis av inspirasjon! Nå er det like før jeg setter igang med å scrappe lettersize! Det er jo så utrolig stilig!

  Ha ei fin helg :)

  Åshild

 • Reply Ania April 18, 2007 at 8:45 am

  Så kult :D Du er god på det med hybridscrapping – lurer på hvorfor jeg ikek har prøvd å skrive ut mønsterark selv *hmm* :D

 • Reply Mari April 18, 2007 at 12:37 pm

  heia smultringen!! Kjempeflott BOM side!!du er en kjempe inspirasjon:)
  Så kult du var på Thomas Dybdahl konsert da!Har vært på masse konserter med ham, var faktisk minisjefen hans på videobutikken vi jobba begge to*rødme*..tjihih…kjempekjekk kar! Du overbeviser egentlig gang på gang at jeg burde prøve stående lettersize….har kun lagd en til nå, og det var jo praktisk talt en lift av seattle lo’en din.

 • Reply Kirsten April 18, 2007 at 1:53 pm

  Yo!
  Jeg føler jeg må fake så kul når jeg er innom bloggen din, du er jo tross alt sånn hipp og sånn.
  Lenge siden vi skravlet om snuter og andre ting på msn nå, regner med at det betyr at du ikke sitter oppe hele natten lengre, ja, og så legger jo jeg meg tidlig også for tiden, tøft liv når man må opp før 7 :P
  Snakkes plutselig, og god natt. Eller kveld, eller hvordan det nå blir… Middag?

  *klem*

 • Leave a Reply