Hiking, Life

Autumn is here

It’s October. I generally love October; everything smells like apples and cinnamon and huckleberries and tea, and things turn orange and lovely. (November however, with its grey dampness and Seattle monsoon, not so much.) We went to the Granite Mountain Lookout on Sunday, and the Autumn colors were just amazing.

Granite Mountain Lookout

Autumn is here

To be completely honest, I’m really struggling at the moment. Knowing I have these trips to look forward to is the only thing that gets me through the week. It’s amazing that I can be so completely happy and carefree in the mountains and so utterly depressed at home. At least I can look back to last winter (my last bout of depression) and realize that I’m better off this time around. Now at least I have this one great thing that I am really passionate about. The low points are easier to handle when you have a high point to look forward to.

Anyway, blah blah blah. I’m trying to find lots of little things to do to keep me occupied until I am able to make bigger changes. I want to go back to school, but I am unable to on the visa I have now. Hopefully that will change soon. I need to make some sort of big, proactive change.

As I was writing that, I managed to spill a whole cup of tea down my shirt. Awesome. I’ll probably write and whine more later, but I have to go wash this thing.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Latrice October 1, 2008 at 10:19 pm

  Hang in there girly! I’m in the same boat. Always looking for the happiness right? I want to go back to school later, but like you I can’t because of some reason. My daughter would need to be taken care of somehow. Things will work out.

  Email me soon!

 • Reply Ina October 1, 2008 at 11:50 pm

  Vil bare legge igjen et lite spor og si jeg nyter å se på alle de flotte naturbildene dine. Skjønner godt at helgen blir et skikkelig høydepunkt. Takk for at du har de helgene å se frem til.
  Håper virkelig du får bedre dager etterhvert.
  Flytter dere tilbake til Norge nå som Microsoft skal etableres i Norge og? (Hvis jeg har skjønt alt rett da…)

 • Reply lene s October 2, 2008 at 2:27 am

  Hei Ingunn! Først vil jeg bare si at jeg virkelig nyter alle de flotte naturbildene deres. Jeg er så glad i fjellet og i turer generelt…blir bare så alt for sjeldent tid til det. :o(

  Jeg har vært der du er..uten å gå for mye i detalj, så jeg tror jeg vet hvordan du har det. Det er tøft, men som du sier så hjelper det helt klart å ha noe å se frem til. Og ironisk nok så kan det jo hjelpe at det ikke er helt nytt for deg, man lærer seg gangen i det på en måte, og når man er nede er det jo bare en vei ikke sant..opp ;o)

  Det hadde sikkert vært deilig å ha noe å gå til (tenker på skole som du nevnte), det er ikke noe ok å blir sittende med alle tankene (for vel snakke for meg selv her egentlig). Skjønner jo at dere trives godt over there, men kanskje blir alt anderledes når dere kommer hjem til Norge? ;o)’

 • Reply Nora October 2, 2008 at 2:48 am

  Jeg sølte også te idag..utover pulten og oppi tastaturet på jobb.. passe flaut ja.. :/

  Nydelige bilder som alltid!

 • Leave a Reply